фото: Jackaranga, УикипедияСпоред закона парламентарните избори трябва да се проведат в

...
фото: Jackaranga, УикипедияСпоред закона парламентарните избори трябва да се проведат в
Коментари Харесай

Алжирският президент Абделмаджид Тебун в обръщение към нацията обяви разпускането на Националното народно събрание

фото: Jackaranga, Уикипедия

Според закона парламентарните избори би трябвало да се проведат в границите на най-много три месеца;

Алжирският президент Абделмаджид Тебун в послание към нацията обяви  разпускането на Националното национално заседание  (долната камара на парламента). Това заяви държавната телеграфна организация.

" Реших да разпусна Народното събрание и да свикам общи избори ", сподели Тебун и добави, че желае да " отвори вратата за младежите ". " Младите хора би трябвало да се  интегрират в политическите институции  и ние ще им помогнем, като поемем по-голямата част от разноските за предизборната акция ", сподели президентът. Според закона парламентарните избори би трябвало да се проведат в границите на най-много три месеца.

Освен това Тебун разгласи промени в кабинета в границите на идващите 48 часа. Президентът акцентира в речта си, че " взел поради съответно изразената от жителите рецензия във връзка с дейностите на избрани министерски браншове ".

" През идващите 48 часа ще бъдат направени и обявени  министерски разбърквания  и те ще обиден секторите, в които съгласно нас и от позиция на жителите са регистрирани дефекти при решаването на проблемите ", съобщи президентът.

Тебун също по този начин реши да помилва близо 100 пандизчии от антипрвителствените митинги от 2019 година

" Тези, които ще бъдат наранени от президентското опрощение,  ще се върнат по домовете си  тази вечер или на следващия ден, петък ", увери той.

" Време е да съживим стопанската система и вложенията, които основават благосъстояние и работни места, и най-после да се отдалечим от подправената стопанска система, учредена на импорт и инфлация ", сподели Тебун.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР